MÜGE ANLI’DA BU KADARI DA OLMAZ DEDİRTEN YASAK AŞK AĞI!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın ele aldığı yasak aşklarla dolu Fethiye cinayeti, Türkiye’nin gündemine oturdu. Mendos Dağı eteklerinde motosiklet üzerinde pusuya düşürülerek öldürülen Cahit-Hatice Paslı çiftinin köyde birçok kişiyle ilişkisi ortaya çıktı. Müge Anlı’nın konuyu derinleştirmesi üzerine yalnızca öldürülen çiftin değil köydeki onlarca kişinin de birbiriyle ilişkisi olduğu öğrenildi. Tüm köyün ilişkilerden haberdar olmasına karşın sessiz kaldığı köyde, öldürülen Hatice Paslı’nın bir dönem beraber olduğu kişinin hem sevgilisi Hatice’ye hem de karısına aynı elbiseyi alıp giydirdiği ortaya çıktı. 

11 Ocak 2022
MÜGE ANLI’DA BU KADARI DA OLMAZ DEDİRTEN YASAK AŞK AĞI!

Muğla’da yaşayan Cahit (42) ve Hatice (33) Paslı çifti, 9 Mart 2016 tarihinde
Fethiye’ye bağlı Mendos Dağı eteği Ölüdeniz istikametine doğru motosikletle
hareket halindeyken pompalı tüfekle vurularak öldürüldüler. Ağıllarına 100
metre mesafede cenazeleri bir dağ bisikletçisi tarafından bulunan çiftin köyde
adlarının çıktığı karmaşık ilişkileri yüzünden öldürüldüğü düşünülüyor.
MÜGE ANLI İLİŞKİ AĞINI AÇIKLAMAK İÇİN TAHTA KULLANDI!
İçinden çıkılamaz ilişkileri canlı yayında tahta kullanarak anlatan Araştırmacı
gazeteci Müge Anlı, konuyu derinleştirdikçe yalnızca öldürülen çiftin değil
köydeki onlarca kişinin de birbiriyle benzer ilişkiler içinde olduğunu ortaya
çıkardı.
Öldürülen Cahit Paslı ve erkek kardeşi Ekrem Paslı’nın komşuları Sündüz Varçın ile Sündüz’ün eşi Ali Varçın’ın Ekrem’in eşi Gülcan ile ilişkisi ortaya çıkarken öldürülen Hatice Paslı’nın ise kocasının teyzesinin oğlu Özay Zor ve onun eniştesi Tezcan Zor ile birlikte olduğu öğrenildi. Öte yandan Hatice Paslı’nın öldükten sonra iç çamaşırından da görüştüğü erkeklere ait numaraların yazdığı bir kağıt da çıktı.
YENİ BİR İLİŞKİ DAHA!
Bozyer Mahallesi olarak geçen Fethiye’deki köyde, ilişkileri ortaya çıkan
yalnızca Mendos Dağı’ndaki yayla evlerinde komşu olan bu çiftler değildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bugün ekrana getirdiği yayında öldürülen Hatice Paslı’nın ilişkisinin olduğu kocasının kuzeni Özay Zor’un kardeşi Sultan’ın da öldürülen Cahit ve onun kardeşi Şuayip Paslı ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı.
KARISIYLA SEVGİLİSİNE AYNI ELBİSEYİ ALMIŞ
Akılların almadığı ilişkiler ağında öldürülen Hatice Paslı’nın bir dönem beraber
olduğu kocasının kuzeni Özay Zor’un hem sevgilisine hem de eşine aynı elbiseyi alıp giydirdiği iddia edildi. Canlı yayına ihanet ettiği eşiyle birlikte bağlanan Özay Zor, iddiayı yalanlarken ilişkilerini karısının öğrenmesi üzerine Hatice Paslı ile ayrıldıklarını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.