Tütüncü: “Ne kadar çok çalışma, o kadar çok başarı”

Antalya PEGEM Eğitim Kurumlarının ara dönem tekrar programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Hedeflerinizi kendiniz için, ülkeniz için, hayatınız için, insanlık için kurduğunuzda çalışma enerjinizi çok daha büyük oluyor. Ne kadar çok çalışırsanız, o kadar çok başarılı olursanız.” dedi. 

24 Ocak 2022
Tütüncü: “Ne kadar çok çalışma, o kadar çok başarı”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  Antalya PEGEM Eğitim Kurumları tarafından, memur adayları için düzenlenen ara dönem tekrar programına katıldı.  Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde bir araya geldiği memur adaylarına KPSS’de başarılar diledi. Öğrencilerin sabahtan itibaren eğitim gördüğünü öğrenen Tütüncü, “Sizin işiniz de zor.” dedi. “Dilerim her şey gönlünüzce olur” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “ Ben hayatta şunu gördüm. İnsan ne kadar çok gayret ediyorsa,  çalışıyorsa onun karşılığını alıyor. Sizlerde sabahtan buyana buradaysanız, büyük bir gayretin içindesiniz demektir. Ben sizlere bu anlamda başarılar diliyorum. Emeklerinizin asla boş olmadığını düşünüyorum. Hedeflerinizi kendiniz için, ülkeniz için, hayatınız için insanlık için kurduğunuzda enerjinizi çok daha büyük bir şekilde çalışmaya yönlendiriyorsunuz. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olursanız.”diye konuştu.  

ÇOK ÇALIŞIN HEDEFLERİNİZE ULAŞIN

Başkan Tütüncü, İlkokul 5. sınıftan itibaren hep çok çalıştığını, hayatta sadece kovid geçirdiği sürede sadece 10-15 gün istirahat ettiğini söyledi. Halan günde 18 ile 19 saat çalıştığını belirten Başkan Tütüncü, “Çalışmak insanı genç, enerjik ve dinamik tutuyor. Hedeflerinize de ulaşıyorsunuz. Dilerim, arzu ederim hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız.” dedi. Başkan Tütüncü, Antalya PEGEM Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Uğur’a da öğrencilere verdikleri eğitim desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.