HALİL FALYALI SUİKASTI!

Ünlü iş adamı Falyalı' nın dün akşam, uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülmesiyle ilgili Polisin cinayet sonrası hazırladığı ilk raporda saldırının uzun namlulu silahlarla gerçekleştiği ve 3 farklı silahın kullanıldığı Olay yerinde yapılan ilk incelemede de 31 el ateş edildiği yer aldı. 

09 Şubat 2022
HALİL FALYALI SUİKASTI!

 Halil Falyalı’nın kıbrısta uğradığı süikastte Zırhsız olan araca açılan ateş sonucunda Falyalı'nın şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, ünlü iş adamı hastaneye kaldırıldı. Vücuduna 7 kurşun isabet ettiği iddia edilen Falyalı, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 YDÜ Başhekimi Prof. Dr. Müfit Yenen, yaptığı açıklamada "KKTC saatine göre 19.45 itibariyle vücudunun pek çok noktasında ateşli silah yaralanması ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Halil Falyalı, hastanemizin, kardiyoloji, acil tıp, anestezi, kalp ve damar cerrahisi, genel cerrahi ve beyin cerrahisi uzmanlarından oluşan ekibi tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın hayatını kaybetmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.