TÜTÜNCÜ: “BİR KÜTÜPHANE ONLARCA HAYAT DEMEKTİR”

Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nun kütüphane açılışına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bir kütüphane onlarca hayat demektir. İşte! Bizde onlarca hayat için 2023 yılı sonuna kadar Kepez’e 16 kütüphane kazandıracağız“ dedi. 

11 Şubat 2022
TÜTÜNCÜ: “BİR KÜTÜPHANE ONLARCA HAYAT DEMEKTİR”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yıldırım Bayezid İlkokulu’nu ziyaret etti. Tütüncü’yü okul girişinde minik öğrencilerden oluşan mehteran takımı karşıladı. İlkokul Müdürü Mehmet Emin Kuralay eşliğinde okulu gezen Başkan Tütüncü, ardından öğrencilerin kütüphane mutluluğuna ortak oldu. Kepez Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan Akbaba ve Sevtap Çam ile öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla okulun kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, bir okulun daha güzel bir kütüphaneye kavuşmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, okul yönetimine ve okul aile birliğine teşekkür etti.

KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERLE SOHBET

Bir kütüphanenin onlarca hayat demek olduğunu belirten Başkan Tütüncü, İşte! Bizde onlarca hayat için 2023 yılı sonuna kadar Kepez’e 16 kütüphane kazandıracağız“ dedi. En yakın zamanda öğrencilerle beraber kitap okumak için Yıldırım Bayezid İlkokulu’nun kütüphanesine gelmek istediğini belirten Tütüncü, kütüphane raflarını da kitap sayısı ve çeşitliliği bakımından zenginleştirme sözü verdi. Başkan Tütüncü, kütüphanede kitap okuyan öğrencilerle sohbet ederek, “Aferin size… Bol bol kitap okuyun.” dedi. Kütüphane açılışından sonra okul bahçesine kurulan Kızılay kan bağışı çadırını ziyaret eden Başkan Tütüncü, kan veren bağışçılara teşekkür etti. Okul yararına düzenlenen kermesi de gezen Tütüncü, burada öğrenci ve velilerle sohbet etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.