KEPEZ’DEN ENGELSİZ KALDIRIM

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi 6200 sokak üzerinde kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Engelli bireylerin yaya güvenliği içinde kaldırıma takip parke taşları döşeniyor. 

17 Şubat 2022
KEPEZ’DEN ENGELSİZ KALDIRIM

Kepez’i daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak için çalışan Kepez Belediyesi, cadde ile sokaklardaki yol ve kaldırım çalışmalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  yaya güvenliği için yeni kaldırımlar inşa ederek cadde ve sokakları göz kamaştıran görüntülere kavuşturuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi, Alpaslan Türkeş Bulvar ve Süleyman Demirel Bulvarı bağlantı yolu üzerinde bulunan 6200 sokak Ulubatlı Hasan Caddesi kesişimine 650 metre uzunluğunda kaldırım inşa ediliyor.



Konforlu ve güvenli

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 650 metre uzunluğundaki yolun her iki tarafına yaya ve trafik güvenliği için kaldırım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kaldırım çalışmalarında engelli bireylerde unutulmadı.  Engelli bireylerin yaya güvenliği içinde takip parke taşları döşenerek, engelsiz kaldırımlar oluşturuldu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesinin kaldırımları hem güzelleşiyor, hem de yayalar için daha güvenli hale getiriliyor. Kepez Belediyesi, ilçenin 68 mahallesinde yayaları güvenli ve konforlu kaldırımlarla buluşturmaya devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.