BAŞKAN ESEN ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uncalı Taksi durağını ziyaret ederek, “Esnafımızın sorunlarını çözmek ve derdine derman olmak için her daim yanlarındayız” dedi. 

21 Şubat 2022
BAŞKAN ESEN ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR

Konyaaltı esnafını sık sık ziyaret edip taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, dinledikleri her esnafın makul taleplerini yerine getirmek için harekete geçtiklerini ifade etti. İlçe esnafını ekonominin ağır koşulları altında ezilmesine izin vermeyeceklerini dile getiren Başkan Esen, esnaf için imkanları dahilinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Taksici esnafının durakla ilgili taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirten Esen, “Ekonominin geldiği noktayı göz önünde bulundurarak, bu durum karşısında varlık mücadelesi veren esnafımızı yalnız bırakmak olmaz. Kısıtlı imkanlarımız olsa da her daim yanlarında olacağız. Bugün taksici esnafımızın bazı istekleri oldu. Onları ivedilikle halledeceğiz. Bunlardan biri de taksi durağının kullanılmak istenmediği için farklı bir çözüm istemeleri oldu. Bu konuda ne yapabilirizi konuşup, hemen bir çözüm bulacağız. Esnafımızın kazancına katkı sağlayacak her talebi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.