KEPEZ’DE PEDALLAR 120 DAKİKA YARIŞTI

Kepez Belediyesi ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet severleri 16’nci kez bir araya getirdi. Birbirinden heyecanlı etapların gerçekleştiği yarışmada sporcular hünerlerini sergiledi. Bisiklet yarışları nefesleri kesti. Kepez Park Funtastic’de gerçekleşen ‘120dk Dağ Bisikleti’ yarışı ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yaptı. Kepez Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğince düzenlenen 120 dakika dağ bisikleti yarışı spor tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşattı. Kepez Park Funtastic’taher yıl gelenekselleşen ‘120dk Dağ Bisiklet Yarışı’ 187 sporcuyu ve yüzlerce yarış severi buluşturdu.Farklı yaş gruplarının katılım sağladığı yarış, rampa ve dik yokuşların bulunduğu zorlu parkurlar ile bisiklet yarışçılarının ter döktüğü heyecanla geçen 120 dakikaya sahne oldu. Türkiye’nin her yerinden katılım sağlayanamatör ve profesyonel sporcular, 3,5 kilometrelik parkurda mücadele etti. Günün şampiyonu bulunduğu kategoride 3,5 kilometrelik parkuru, 120 dakikada en çok turlayan yarışçılar oldu. 

21 Şubat 2022
KEPEZ’DE PEDALLAR 120 DAKİKA YARIŞTI

“Kepez Antalya’nın Gençlik ve Spor Merkezi Haline Geldi”
 
Yarışı derece ile bitiren sporcuların ödüllerini vermek üzere sahneye gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, spora ve sporcu sağlığına verilen öneme vurgu yaparken, Kepez’i Antalya’nın gençlik,  spor aynı zamandaBilim, Kültür ve Sanat merkezi haline getirdiklerini ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü “Kepez Belediyesince 16’ncıBisiklet yarışını düzenlediğimiz etkinliğine katılan tüm yarışçıları tebrik ediyorum ve derece elde edenleri kutluyorum. Sporla hemşerilerimizi daha farklı ortamlarda buluşturmaya ve sağlıklı bir yaşam için bu tur etkinlikleri düzenlenmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü konuşmasının ardından kendi kategorisinde dereceye giren sporcuları madalya ile ödüllendirdi.

U15 Erkek
Necdet GÜNAYDIN
Eren GEÇİM
Furkan ALTINOLUK
U15 Kadın
Zeynep BAYRAM
Fatma Nisa GÜNAYDIN
U17 Erkek
Muhammed Ali SÜNBÜL
Nafız Ege KARAGÖL
Murat Çınar YUMUŞAK
U17 Kadın
Emine Irmak SEZER
Fatma BALICA
Nehir BEYAZPINAR
Genç Erkek
Emre YUCA
Ramazan YILMAZ
Cuma Emirhan BOLAT
Master +35 Erkek
Cemil BOZKURT
Mehmet Can BALCI
Mehmet SEVİL
Master +40 Erkek
Oğuz ÖZÇELİK
Turgay GERMEN
Herdem AR
Master +45 Erkek
Aşkın ÇİÇEK
Ataman ŞEKERCİ
Fatih DULKADİR
Master +50 Erkek
Bora TİRKİ
Sedat AVCILAR
Fatih KILINÇ
Master +40 Kadın
Zeynep GÜZEL
Ayris IŞIK
U23 Erkek
Süleyman Sefa TEMEL
Ahmet Can AKPINAR
Okan AYDOĞAN
U23 Kadın
Pelin ALTEKİN
Helin ALTEKİN
Gülnur YILMAZ

Elit  Erkek
Emre YAVUZ
Abdülkadir KELLECİ
Serdar Anıl DEPE
Elit  Kadın
Çağla SENGÖR DANACIOĞLU
Yağmur KARACA
Gamze YILDIZ
Genç Kadın
Funda TAŞKIN
Arife Nisa GÜNEŞ
Melisa YILDIZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.