KEPEZ DAHA KONFORLU YOLLAR İÇİN ÇALIŞIYOR

Kepez Belediyesi, vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

22 Şubat 2022
KEPEZ DAHA KONFORLU YOLLAR İÇİN ÇALIŞIYOR

Kepez Belediyesi, vatandaşların kent genelinde daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için yol yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Kent genelinde pek çok noktada eş zamanlı olarak yol çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özverili çalışmalarıyla konforlu ve güvenli yollar oluşturmaya devam ediyor. Ekipler,  Altınova Menderes Mahallesine bağlı, Yunus Emre Sokak ve Kanarya sokağı birbirine bağlayan 9 nolu sokakta yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kepez Belediyesi Fen işleri ekiplerince temizlenen yolun eğimi hesaplanarak toprak ile dolduruluyor. Kamyonlar ile taşınan topraklar Greyder’in tıraşlama işlemi sonrası silindir ile eziliyor. Kepez Belediyesi Fen işleri ekipleri yapılan çalışma ile 9 nolu sokağı sıcak asfalt dökümü için zemini uygun hale getiriyor. Birçok noktada yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeyi konforlu ve güvenli yollarla buluşturmaya devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.