RAKİP İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi 20’nci hafta maçında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak. 

04 Mart 2022
RAKİP İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 43 puanla 1’inci sırada bulunan Muratpaşa Belediyespor, ligde bu hafta, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Sigorta Shop kadınlar voleybol liginde 16 galibiyet 2 mağlubiyet alan Muratpaşa’nın Sultanları İstanbul deplasmanından galip gelerek 22-24 Mart’ta oynanacak play-off karşılaşmalarına lider olarak katılmayı hedefliyor. 5 Mart Cumartesi, Hidayet Türkoğlu stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00 başlayacak. Muratpaşa Belediyespor’da hafif sakatlıkları bulunan Gizem Çerağ Düzeltir ve Gülbahar Akgül bu maçta riske edilmeyerek.  Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi Muratpaşa Belediyespor 3-1 kazanmıştı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.