‘HOŞ GELDİN ATAM’ BİSİKLET TURU

Muratpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 92’nci yıl dönümünü Konyaaltı Caddesi’nden Erdal İnönü Kent Parkına kadar bisiklet turuyla kutlayacak. 

04 Mart 2022
‘HOŞ GELDİN ATAM’ BİSİKLET TURU

 Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Bisiklet Platformu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 92’nci yıl dönümünü “Hoş Geldin Atam” bisiklet turuyla kutlayacak. Tur, saat 17.30’da Konyaaltı Caddesi’nden başlayacak. Cumhuriyet Meydanı, Üç Kapılar, Falez 2 Park ve eski Lara Caddesi üzerinden devam edecek tur, Erdal İnönü Kent Parkında sona erecek. 8 kilometrelik tura yaklaşık 250 bisikletçi katılacak.  Bisiklet turunun sonunda Erdal İnönü parkında Halk oyunları ve Zeybek gösterisi ile Atatürk’ün sevdiği şarkıların dinletisi gerçekleşecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.