TÜTÜNCÜ’DEN BELEDİYENİN KADIN PERSONELİNE ‘8 MART İZNİ’

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediyenin kadın personeline idari izin verildi. 

07 Mart 2022
TÜTÜNCÜ’DEN BELEDİYENİN KADIN PERSONELİNE  ‘8 MART İZNİ’

Kadınlara yönelik sağlık, eğitim, kültür ve sanat alanında birçok hizmet çalışması gerçekleştiren, kooperatifçilik modeli ile kadın emeğine destek çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yine örnek bir davranış sergiledi. Başkan Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediyenin kadın çalışanlarına pozitif ayrımcılık tanıdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla,  8 Mart Salı günü belediyenin kadın çalışanları bir günlük idari izinli sayıldı. Belediyenin kadın çalışanları da, çok sevdikleri Başkanları Hakan Tütüncü’ye bu ince davranışından dolayı teşekkür etti.

365 GÜNÜN 365 GÜNÜ KADINLAR GÜNÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Emekleriyle hayatımıza değer katan sevgileriyle kalplerimizi aydınlatan bütün hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Kadınlar hayatın içindeki büyük emekleriyle bizim için çok kıymetli. Bizim için her gün kadınlar günü…365 günün 365 günü kadınlar günü, farklı bir farkındalığa işaret etmesi bakımından 8 Mart tarihini çok önemsiyoruz. Dünyanın bütün kadınlarının ve belediyemizdeki kıymetli kadın personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım. Kadın personellerimize de bugüne kadar verdikleri emeklerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tütüncü, “Kadın mutlu olursa aileler mutlu olur, aileler mutlu olursa tüm toplum mutlu olur. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.