BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK SÖZÜNÜ TUTTU

Finike Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı 

08 Mart 2022
BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK SÖZÜNÜ TUTTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’ye bir meydan kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı Finike Cumhuriyet Meydanı Projesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi arasında protokol imzalandı. 

 

Planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefiyle Antalya’nın19 ilçesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ilçeleri güzelleştirecek ve değer katacak projelere devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer’de hayata geçirdiği meydan düzenleme ve genişletme çalışmasının ardından bu kez Finike’ye bir meydan kazandırıyor. 

OCAK AYINDA MÜJDEYİ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ocak ayında Finike Kanalizasyon Projesi Temel Atma Töreni’nde söz verdiği Finike Cumhuriyet Meydanı Projesi için ilk adımı attı. Başkan Böcek ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Yeni Mahalle’de hayata geçirilecek Fuar, Panayır ve Festival Meydanı için işbirliği protokolü imzaladı. 

MEYDAN İÇİN İMZALAR ATILDI

Finike’ye önemli yatırımlar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, “Hemşehrilerimize ne söz verdiysek yapıyoruz. Ocak ayında Finikeli hemşehrilerime ilçeye bir Cumhuriyet Meydanı kazandıracağımızı müjdelemiştik. Bugün de bu projemiz için ilk somut adımı attık. Finike Belediye Başkanımız ile işbirliği protokolümüzü imzaladık. Şimdi en kısa sürede projeyi hazırlayarak hayata geçireceğiz. Finike’mize hayırlı olsun” diye konuştu. 

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ederek, “Başkanımız kanalizasyon yatırımı ardından şimdi de ilçemize Cumhuriyet Meydanı kazandırıyor. Bu sözünü tuttuğu için Finike halkımız adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BÜTÜNCÜL PROJE

Proje kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı ve sahil bandı ile bütüncül olarak bir kentsel tasarım projesi hazırlandı. Projede meydan, seyir terasları, oturma alanları, satış birimleri, çocuk oyun alanları, mescit, tuvalet, yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemeleri yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.