KEPEZ KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 4’ncüsünü düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, yoğun ilgi görüyor. 400’ün üzerinde yayınevi ve 200’ün üzerinde yazarın katıldığı Kepez Kitap Fuarını, her gün binlerce kitapsever ziyaret ediyor. 

08 Mart 2022
KEPEZ KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ

Antalya 4. Kepez Kitap Fuarına akın etti. Bu yıl okumaya dikkat çekebilmek amacıyla ‘Oku’ temasıyla düzenlenen 4. Kepez Kitap Fuarı’nın her günü dolu dolu geçiyor. 4 Mart’ta kapılarını açan kitap fuarı, kitapseverleri binlerce kitap, yazarları da hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.  Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde her gün binlerce ziyaretçiye kapılarını aralayan Kepez Kitap Fuarı, satışa sunulan kitaplarla çocuk, genç ve yaşlı olmak üzere her yaşa hitap ediyor. Bu yıl 400’ün üzerinde yayınevi ve 200’ün üzerinde yazarın katıldığı Kepez Kitap Fuarı, 13 Mart Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

ZİYARETÇİ AKINI

Kepez Kitap Fuarı’nın geçtiğimiz yıllarda 400 binden fazla ziyaretçi ağırladığını hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yılda büyük bir yoğunluk olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretçilerin ağırlıklı olarak gençler olduğunu da vurgulayan Başkan Tütüncü, “Gençlerin kitap okuması, kitaba yönelmesi onların bilgiyle, kültürle donanması bizleri son derece memnun ediyor. Kitap Fuarı her şeyden önce gençler için var. Onların bilgiyle geleceğe kanatlanmasını sağlamak en önemli vazifelerimizden birisi… İşte! Kepez Kitap Fuarı buna hizmet ediyor.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.