MAVİ KELEBEKLER KUPA YOLUNDA

Hentbol Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu’da üç günde üç Türkiye Kupası maçı oynayacak. 

09 Mart 2022
MAVİ KELEBEKLER KUPA YOLUNDA

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda C grubunda yer alan Konyaaltı Belediyespor, 10-11-12 Mart tarihlerinde Kastamonu’da oynayacağı maçlara iddialı hazırlanıyor. Sırasıyla Araç Belediye, İzmir Gençlik Hizmetleri GSK ve Kastamonu Belediyespor takımları ile karşılaşacak olan Mavi Kelebekler’de ilk hedef, grubunu lider bitirmek. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda üç gün sürecek turnuvada, grubunda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst turda çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanacak.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kastamonu’da üç gün boyunca zorlu karşılaşmalar oynayacak olan Kadın Hentbol Takımı’na başarı dileklerini iletti. Esen, “Geçtiğimiz yıl yarı finale kadar yükselerek finalin kapısından dönen takımımıza inanıyoruz. Umuyorum ki bu yıl finale kadar giderek bizleri yine gururlandıracaklar” dedi. Antrenör Birol Ünsal ise kupa maçlarına iyi hazırlandıklarını belirtti. Ünsal, “Üç gün peş peşe üç maç oynayacağız. Bazı maçlarda genç oyuncularımıza da çok iş düşecek. Bütün oyuncularıma inanıyorum, güveniyorum. Kastamonu’dan istediğimiz sonuçlarla döneceğiz” diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.