YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda vatandaşların katılımıyla doğa yürüyüşü düzenledi. 

21 Mart 2022
YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) iş birliği ile Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nun birinci etabında gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde vatandaşlar tabiatla iç içe bir gün yaşadı. 

MÜZİK EŞLİĞİNDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 

Ala Geyik Etabı, Gökdere Camisinden 6,7 km yürüyüş esnasında Yeşilçam şarkıları ve Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserleri ile vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi. Şarkıların ritmine katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi. Doğa yürüyüşüne katılan vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı personellerine teşekkür etti.

YENİ KAYITLAR BAŞLADI 

Yeşilçam Doğa Yürüyüşü 3.etap kayıtları ise bugün başlayacak. www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden vatandaşlar 2 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinliği online müracaat ederek katılabilecek. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.