AŞIK VEYSEL TÜRKÜLERİYLE ANILDI

Büyük ozan Aşık Veysel vefatının 49. Yıldönümünde düzenlenen konser ile anıldı. Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı THM İcra Heyeti ile Müslüm Eke-Mustafa Eke kardeşler " şık Veysel'in İzinde" isimli konserde sahne aldı. Antalyalılar Aşık Veysel’i türküleriyle andı. 

22 Mart 2022
AŞIK VEYSEL TÜRKÜLERİYLE ANILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından ünlü halk ozanı Aşık Veysel’i 49. ölüm yıldönümünde Müslüm Eke-Mustafa Eke kardeşlerin seslendirdiği “Aşık Veysel’in İzinde” konseri gerçekleştirildi. 

KONSERE YOĞUN İLGİ

Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonunda gerçekleşen konsere Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şef Yiğit Aktı yönetimindeki THM İcra Heyetinin de eşlik ettiği konser vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Antalyalı sanatseverler, Aşık Veysel’in türkülerini hep birlikte söyleyerek büyük ozanı andı.

TÜRKÜLER HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ 

Müslüm ve Mustafa Eke kardeşlerin Aşık Veysel'in birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği konserde izleyenler unutulmaz bir gece yaşadı. Birbirinden güzel türkülere eşlik eden Antalyalılar, sanatçıları uzun süre alkışladı.

EKE KARDEŞLERE ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Programın sonunda ise; Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Filiz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti. Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Serdar Mertkan ise Deniz Filiz’e Başkan Muhittin Böcek adına plaket sundu.

SERGİ AÇILDI

Öte yandan konserin yanı sıra AKM fuaye salonunda Antalya- Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Aşık Veysel adına özel bir sergi açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.