TÜRKSAT 4B UYDUSU BİLİMFEST’TE

Kepez Belediyesi’nin, Antalya Bilim Merkezi’nde 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği BilimFest, ziyaretçilerini Türksat 4B uydusuyla buluşturacak. 

25 Mart 2022
TÜRKSAT 4B UYDUSU BİLİMFEST’TE

 Akdeniz’in ilk ve tek bilim merkezi olan Antalya Bilim Merkezi, BilimFest ile kapılarını aralıyor. Dokumapark’ta 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde düzenlenecek BilimFest, Antalyalıları bilim ve teknolojiyle buluşturacak. BilimFest’te, Dünya’nın önde gelen uydu operatörlerinden biri olan Türksat’ta yerini alacak. Kendi uyduları ve diğer uydular üzerinden her türlü uydu haberleşmesini gerçekleştiren Türksat, teknoloji harikası 4B uydusunu ziyaretçilere tanıtacak. Uydu haberleşmesi alanındaki küresel çözümleriyle farklı dilleri ve kültürleri birbirleriyle buluşturan Türksat, 4B uydusunu Antalya BilimFest ziyaretçilerine sergileyecek.  Türksat 4B, Türkiye’nin uzaya gönderilen 7. haberleşme uydusu…


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.