PETLAS 2022 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI STAR ALDI

Kepez Belediyesi’nin destekleri, Antalya Off-Road Motor Sporları Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonasının seramonik startını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Kent Meydanı’ndan verdi. 

25 Mart 2022
PETLAS 2022 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI STAR ALDI

 Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası başladı. Kepez Belediyesi’nin destekleriyle Antalya Off-Road Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen sezonun ilk yarışının startı Konyaaltı Kent Meydanı’ndan verildi. Konyaaltı’nda başlayan ve Kepez’de devam edecek olan heyecanlı yarışların startına çok sayıda offroad tutkunu katıldı. Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonasının startında bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, motor sporlarını Antalya’da bambaşka bir seviyeye taşımış olmanın mutluluğunu dile getirdi. Federasyonun ve Antalya’da bu spora gönül verenlerle bu yarışların bugün piramit seviyesine gelindiğini belirten Başkan Tütüncü, “Bu etkinlikler sadece sahada yapılan bir etkinlik değil. Aynı zamanda kalplerimizi, gönüllerimizi birbirine yaklaştırıyor. Kardeşliğimizi derinleştiriyor. Hemşehrilik hukukumuza katkı veriyor. Bugün Antalya Off-Road, TOSFED’in ve belediyemizin de iftihar günü… Bu yarışlara uzun zamandan buyana emek veriyoruz.  Geldiğimiz noktada bu işin zirve etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Katkı koyan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, 3 gün devam edecek yarışların startını verdi.

Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası, 26 Mart Cumartesi günü Dedeoğlu Orman Etabı ile Varsak Orman’dan başlayacak yarışlar, 27 Mart Pazar günü Clause Tohum Seyirci Etabı ile Dokumapark’ta devam edecek. Organizasyon, Pazar günü saat 18.30’da Neşet Ertaş Sivil ve Toplum Kuruluşları Merkezi’ndeki ödül töreniyle sona erecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.