TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI KEPEZ’DE NEFESLERİ KESTİ

Kepez Varsak Orman’da Dedeoğlu Orman etabı ve DokumaPark’ta Clause Tohum Seyirci Etabı ile 2 gün boyunca devam eden Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 1'nci ayak yarışları tamamlandı. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen 26 pilotun start aldığı yarışlarda heyecan doruk noktaya ulaştı. 

28 Mart 2022
TÜRKİYE OFF-ROAD  ŞAMPİYONASI KEPEZ’DE NEFESLERİ KESTİ

Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası, Kepez Belediyesi’nin katkıları,  Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Antalya Off-Road Motor Sporları Kulübü işbirliği ve Petlas Sponsorluğunda  gerçekleştirildi. Antalya Kepez’de S1, S2, S3 ve S4 olmak üzere 4 klasmanda yapılan yarışlarda, araçlar belirlenen noktalardan geçerek etabı en az hatayla ve en kısa sürede tamamlamaya çalıştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda, bazı pilotlar parkurdaki engelleri geçmekte zorlandı.

Dereceye girenler ödüllendirildi

Kepez Varsak Orman’da Dedeoğlu Orman etabı ve  DokumaPark’ta Clause Tohum Seyirci Etabı ile  2 gün boyunca devam eden yarışlar büyük ilgi gördü. Çok sayıda hız tutkunu hafta sonu tribünleri doldurarak, heyecanlı yarışları izledi. Off-Road Yarışlarında, dereceye giren sporculara ödülleri Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.  

Off-Road Şampiyonası Sonuçları

S1
1.Samet Emni – Fatih Atasayar
2.Cengiz Çelik – Mahmut Denizer

S2
1.Zeki Karaçaylı – Okan Dilberoğlu
2.Haceli Şam – Abubekir Uysal
3.Alper İper – Enver Gülsuyu

S3
1.Mustafa Gül – Serhat Dursun
2.Atakan Keskin – H. Berkay Özcan
3.Caner Bal – Ramazan Karaçelik

S4
1.İsmail Ayhan – Arda Arslan
2.Gıusva Agazzı – A. Enes Koçak
3.Ahmet Köse – Volkan Kaba

SSV
1.Kenan Özsoy – Harun Deynek
2.Kemal Özsoy – Yiğitcan Yüksel

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.