DAYANIŞMA’NIN KENTİ MURATPAŞA

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Engelsiz Kafe’de düzenlenen iftarda “Muratpaşa’mızda en önemlisi yaşlılarımızla, engellilerimizle, kadınlarımız ve çocuklarımızla ve yalnız yaşayan insanlarımızla kurduğumuz iletişimdir” dedi. 

11 Nisan 2022
DAYANIŞMA’NIN KENTİ MURATPAŞA

 Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı, Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Kafe’de engelli bireyler, aileleri ve emekli öğretmenler için iftar düzenlendi. Başkan Uysal’ın eşi Ümran Uysal’la katıldığı iftarda CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, belediye meclis üyeleri de yer aldı. İftara çok sayıda sivil toplum kuruluşundan temsilci de katıldı. İftar saatini davetlilerle sohbet ederek bekleyen Başkan Uysal, iftarın ardından kısa bir konuşma yaptı. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Bizim için şehirlerin kalitesini, o şehirde yardıma, dayanışmaya ihtiyacı olanlara o şehirde dayanışmak, kardeşlik ve paylaşmak için el uzatanlara sergilenen yaklaşım belirliyor. Bu ne kadar başarılabiliyor ne derece önemseniyor ve yaşama aktarabiliyor, önemli olan budur. Aktarılabiliyorsa o şehir şehirdir.”

Muratpaşa’da bir yandan ticari ve sosyal hayatı geliştirmeye çalışırken varlığı da yokluğu da paylaşan bir kent kültürünü oluşturmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Uysal, “Ama Muratpaşa’mızda en önemlisi yaşlılarımızla, engellilerimizle, kadınlarımız ve çocuklarımızla ve yalnız yaşayan insanlarımızla kurduğumuz iletişimdir” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.