BÜYÜKŞEHİR’İN YENİLEDİĞİ TENİS KORTLARI AÇILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Sahili Beach Park içinde bulunan tenis kortları açıldı. Kış aylarını fırsat bilerek Büyükşehir Belediyesi’nin bakımını ve yenilemesini yaptığı kortlar da tenis oymak şimdi daha keyifli hale geldi. 

18 Nisan 2022
BÜYÜKŞEHİR’İN YENİLEDİĞİ TENİS KORTLARI AÇILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın yenilediği tenis kortları vatandaşların kullanımına açıldı. Kış aylarını fırsat bilen Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kapsamlı bakım onarıma alınan kortlar yeniden tenis tutkunlarını ağırlamaya başladı. 

RANDEVULU SİSTEM 

Çalışma kapsamında her yaşta insanın spor yaptığı Konyaaltı Sahili Beach Park içinde bulunan 2 adet tenis kortunun sahasında zemin yenileme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Tenis oynamak isteyen vatandaşlar “abbsporhizmetleri.com” adresinden online randevu alarak haftada 1 kez tenis kortlarından yararlanabilecek.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.