TÜTÜNCÜ, TARIM BAKANI KİRİŞÇİ’YE KEPEZ’İN TALEPLERİNİ İLETTİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bir araya gelerek, Antalya’nın en büyük nüfusuna sahip Kepez’in taleplerini iletti. 

19 Nisan 2022
TÜTÜNCÜ, TARIM BAKANI KİRİŞÇİ’YE KEPEZ’İN TALEPLERİNİ İLETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Antalya’da bir dizi temaslarda bulunduktan sonra, tarım sektörü temsilcileriyle Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.  Bakan Kirişçi, buradaki konuşmasında Türkiye ile Rusya ve Ukrayna arasındaki tarımsal ticarete, Türkiye’deki nüfus artışı ve bunun tarımsal etkisine değindi. Türkiye ihracatının 30 milyarlara dayandığını, bunda Antalyalı çiftçilerin büyük etkisi olduğunu da belirterek, teşekkür etti. Tarım sektör temsilcilerinin istek ve taleplerini dinleyen Bakan Kirişçi, daha sonra AK Parti Antalya Milletvekilleri ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geldi. AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın da bulunduğu buluşmada Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  Kepez’in taleplerini iletti. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi, Mimar Sinan Kongre Merkezimizde Tarım Sektörü Temsilcileriyle ve çiftçilerimizle bir araya geldiler. Bu buluşma yeni dönem tarım politikaları adına umutları yeşerten bir etkiye sahipti. Antalya Milletvekillerimizle beraber sayın bakanımıza Kepez'in taleplerini de arz etme imkanı bulduk.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.