HALK SOFRASINDA BİRLİK MESAJI

Konyaaltı Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca kurduğu iftar sofrası bu kez Çakırlar Mahallesi’nde bölge sakinlerini bir araya getirdi. Dayanışma ile tüm zorlukların üstesinden geldiklerini söyleyen Belediye Başkanı Semih Esen, güzel yarınlara birlik içinde kavuşacaklarını belitti. 

21 Nisan 2022
HALK SOFRASINDA BİRLİK MESAJI

Konyaaltı Belediyesi mahalle mahalle iftar sofrası kurmaya devam ediyor. Çakırlar Mahallesi’nde kurulan iftara CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve çok sayıda partili de katıldı. İftar sofrasına bölge sakinleri yoğun katılım gösterirken, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise uzun süren pandemi sürecinin ardından halk ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ramazanda paylaşımı ve güzel duyguları yaşadıklarını belirten Esen, “Ramazan ayı bizlere kardeşliği, dostluğu ve bir arada olmanın güzelliğini hatırlatıyor ve yaşatıyor” dedi.

VATANDAŞLARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Yeniden sağlıklı günlere hep birlikte kavuştukları için şükrettiklerini ifade eden Esen, bir arada ve dayanışma içinde oldukları sürece her şeyin üstesinden gelebileceklerini vurguladı. Vatandaşlara sağlıklı bir gelecek temenni eden Başkan Esen, iftara katılan herkes ile ilerideki Ramazanlarda yeniden bir araya gelmeyi istediklerini belirtti. İftara katılan bölge sakinlerine teşekkür eden Esen, “Değerli dostlarım, Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul eylesin” dedi.

İftar sonrasında vatandaşlarla ile sohbet eden Esen, yoğun sevgi gösterisi ile karşılanırken, bir vatandaş, ‘seninle gurur duyuyoruz’ diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.