‘EN’LERİN BELEDİYESİ MURATPAŞA

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kızıltoprak Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Nüfusa oranla Türkiye’nin en fazla asfalt döken belediyesi de biziz, Türkiye’nin en fazla evde bakım ve yaşlı hizmeti veren belediyesi de biziz” dedi. 

21 Nisan 2022
‘EN’LERİN BELEDİYESİ MURATPAŞA

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin mahalle iftarları devam ediyor. Muratpaşa’nın her gün ayrı bir mahallesinde düzenlenen iftarlarda bu kez adres Kızıltoprak oldu. Mahallenin kapalı pazar yerinde düzenlenen ve Doğuyaka Mahallesi sakinlerinin de katıldığı iftarda Başkan Uysal, eşi Ümran Uysal’la birlikte yer aldı. Kızıltoprak Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Doğuyaka Muhtarı Kemalettin Uluçay da iftarda yer aldı.

Çocukların iftar saatini palyaçolarla eğlenerek beklediği iftarda Muratpaşa Belediyesi ekipleri de aşevince hazırlanan yemeğin dağıtımı için hazırlıklarını tamamladı. Binlerce kişinin bir araya geldiği iftarda ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Uysal, herkesin Ramazan ayını kutladı ve şunları söyledi:

“Allah’a şükür Muratpaşa’mızda varlığı yokluğu paylaşıyoruz. İyi günü, kötü günü, dini ve milli bayramlarımızı, bütün özel günlerimizi paylaşıyoruz. Nüfusa oranla Türkiye’nin en fazla asfalt döken belediyesi de biziz, Türkiye’nin en fazla evde bakım ve yaşlı hizmeti veren belediyesi de biziz. Sizlerin sayesinde, sizlerin desteğiyle, sizlerin varlığıyla.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.