BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye 43. yaş günü dolayısıyla AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. 

17 Haziran 2022
BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek gönül köprüleri kuran ve bu hafta da rotasını Manavgat ilçesine çeviren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İlçe teşkilatını da ziyaret etti. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Başkan Tütüncü, “Hoş geldiniz başkanım” sözlerine “Teşkilatımıza hoş bulduk” dedi. Manavgat ilçe teşkilatı ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe ziyareti ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlatırken,  43. yaş günü dolayısıyla AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

 Başkan Tütüncü, üzerinde kendi fotoğrafının olduğu doğum günü pastasını görünce, “Çok teşekkür ederim. Sürpriz oldu. Sizlere kadın kollarımıza, genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Manavgat’ta şuana kadar tam 9,5 saat süren bir çalışma yaptık ve buradan sonrada daha devam edecek. Bu çalışmalar mutlu güzel bir ortamda yapıldığı zaman 9,5 saat, insana 9,5 dakika gibi geliyor. Bugün ben gerçekten bizi bağrına basan sevgi ortamında muhteşem güzellikler gördüm. Siz burada gerçekten güzel bir aile olmuşsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum.  Bu zarif jestiniz içinde gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. Ben inanıyorum ki; yakın zamanda kazanan da Manavgat olacak” diye konuştu. Başkan Tütüncü, pastanın üzerindeki mumları eliyle söndürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.