KONYAALTI PERSONELİ BAYRAMI MUTLU GEÇİRECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediye çalışanlarının maaş ve ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde hesaplarına yatırdıklarını duyurarak, personele erken bayram yaşattı. 

07 Temmuz 2022
KONYAALTI PERSONELİ BAYRAMI MUTLU GEÇİRECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı öncesi belediye personelinin yüzünü güldürdü. Memur ve sürekli işçilerin maaş ve bayram ikramiyelerini erkenden hesaplarına yatırdıklarını dile getiren Başkan Esen, “Belediyemiz şirket çalışanlarının bayram ikramiyelerini geçen hafta yatırdık. Bugün de mesai arkadaşlarımızın maaşlarını ve bayram harçlıklarını yine bayramdan önce yatırmış bulunmaktayız. Çalışanlarımızın alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  

DAİMA EMEKÇİNİN YANINDAYIZ

Her zaman emekçilerin yanında olduklarını kaydeden Esen, personelinin gece gündüz demeden çalıştığını söyledi. Çalışanlarının mutlu olmasını önemsediğini ifade eden Esen, “İnsan mutlu olduğu yerde daha verimli çalışır. Biz mesai arkadaşlarımızla bu bağı kurduk ve keyifli bir şekilde çalışıyoruz. Her daim onların daha çok kazanması için çabalıyoruz. Çünkü emek gerçekten en yüce değerlerden biridir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.