CHP BURSA YILDIRIM İLÇE BAŞKANI NİHAT YEŞİLTAŞ BASIN AÇIKLAMASI

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Nimet Yıldız, Ali Haydar Efe, Kadın Kolları Başkanı Nigar Bölüker ve İlçe örgütüyle birlikte mahallelerde esnafın, pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. 

30 Temmuz 2022
CHP BURSA YILDIRIM İLÇE BAŞKANI NİHAT YEŞİLTAŞ BASIN AÇIKLAMASI

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve ekibinin bu haftaki durağı ise Samanlı mahallesi semt pazarı ve esnafı oldu.

 

Yıldırım İlçe Örgütü olarak Samanlı mahallesinde esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, dertlerine ortak olmaya çalışıyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz diyen, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş devamında şu değerlendirmelerde bulundu.

 

BU DÜZEN DEĞİŞECEK

 

Esnaf, işçi, çiftçi, memur, emekli ve vatandaşlarımız hiç bir dönem, bu dönemde olduğu kadar hayat pahalılığını bu derece hissetmemiştir.Toplumu derin bir yoksullukla karşı karşıya bırakanlar,Türkiye’nin sorunlarını çözme ve yönetme kabiliyetini yitirdiler.

Bizi dertlendirenlerden, ülkeyi iflasa sürükleyenlerden kurtulmanın vakti geldi. Bu düzeni mutlaka değiştireceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu düzen değişecek, bir tek çocuk dahi yatağa aç girmeyecek, bir tek ev dahi karanlıkta kalmayacak, bir tek yurttaşımız dahi geçim sıkıntısı yaşamayacak.

Uzun süredir ‘pamuk ipliğine’ bağlı olan ekonomimiz freni patlamış kamyon gibi, yokuş aşağı gidiyor. Bu vahim durum,  gelecekte ülkemizi geri dönüşü olmayan bir felakete sürükleyerek kaçınılmaz bir hal alabilir.

 

Bu nedenledir ki, ülkemizin sürüklendiği, büyük felaketten kurtulmanın tek yolu hep birlikte AKP ve Saray rejimine ilk seçimde dur diyerek, bu düzeni hep birlikte değiştirme olacaktır

 

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş sözlerine şöyle devam etti;

 

YOKSULLUK HAD SAFHADA, AKP ZEVKÜ SEFADA

 

Türkiye’nin içinde bulunduğu mevcut koşullar, daha önce yaşananlardan farklı olarak, büyük bir ekonomik ve toplumsal bunalıma doğru ilerlediğimizi gösteriyor. Boğazına kadar borç batağına saplanan, en temel insani yaşam koşulları bile olmayan milyonlarca emekçi, küçük esnaf, üretici, köylü, güvencesiz ve düşük ücretle çalışarak yaşam mücadelesi verenler açısından bıçak çoktan kemiğe dayanmış durumda.

 

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiklerini söyleyen CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, pazarcılarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımız hayat pahalılığının nereye kadar gideceğini ön göremediklerini, her hafta pazara geldiklerinde fiyatların arttığını ve bu durumun çıkılmaz bir hal aldığını anlatıyorlar, ayrıca bizi yönetenler bizi bu hale getirdi, kötüye doğru gidiyoruz, fakat onların umrumda bile değil, çünkü onlar geçim sıkıntısı nedir bilmezler, biz onları nasıl getirdiysek geri göndermesini de biliriz diyen vatandaşlar, artık değişimin şart olduğunu söylüyorlar.

Nihat Yeşiltaş son olarak;

‘’Milyonlar işsizlikle, hayat pahalılığıyla, yoksullukla, açlıkla boğuşuyor. Halkımız bu sorunlarla boğuşurken, yoksulluk had safhadayken, ülkeyi yöneten AKP zefkü sefa altında milyonların sırtına yeni yükler bindirmeye devam ediyor.’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.