KONYAALTI SAHİLİNDE VATANDAŞLARIMIZ SUDA BOĞULMA OLAYLARI VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlu ile daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek ve önleyici tedbirlerin alınmasına toplumu dahil ederek insanlarda güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasını sağlamak amacı ile ilimizde, “Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ” çerçevesinde çalışmalar yürütmekteyiz. 

03 Ağustos 2022
KONYAALTI SAHİLİNDE VATANDAŞLARIMIZ SUDA BOĞULMA OLAYLARI VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Turizm sezonunun açılması ile güzide şehrimizin sahillerine her sene olduğu gibi rağbet artmıştır. Sezon boyunca ve devamında kıymetli vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin huzurla denizin tadını çıkartmaları için teşkilatımız tüm imkânları ile çalışmaya devam etmektedir. Suda boğulma ve hırsızlık olaylarına karşı farkındalık oluşturmak adına plajlarımızda broşür dağıtmak suretiyle “Antalya’da Güvenli Plajlar” çalışmaları yürütülmektedir.



Bu kapsamda; Antalya Sahil Yaşam Parkında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Turizm Şube Müdürlüğü personellerimizce sahil bandında yerli ve yabancı konuklarımıza alabilecekleri güvenlik tedbirleri hakkında bilgilendirme yapılmış, “Antalya’da Güvenli Plajlar Broşürü“  dağıtılmıştır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.