İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ORHAN ÇEVİK’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

29 Ağustos 2022
İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ORHAN ÇEVİK’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kurtuluş Savaşımızda büyük bir dönüm noktası olan bu topraklardaki bin yıllık varlığımızın perçinlendiği 30 Ağustos Zaferimizin 100. Yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde şaha kalkan kahraman Türk Milleti, 30 Ağustos 1922 günü, ülkemizi işgal etmek isteyen düşmana karşı Dumlupınar’da kazandığı Büyük Zafer ile tarih yazmış ve Necip Türk Milletinin sonsuza kadar  bağımsız olarak Anadolu’da var olacağını dünyaya ilan etmiştir.

Vatan mukadderatımız olduğu gibi aynı zamanda mukaddesat hazinemizdir. Ecdadımızdan emanet aldığımız bu kutsal hazine vatanımızı korumak, milletimizi hak ettiği muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için yılmadan çalışmaya devam etmeli, aynı inanç ve imanla birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.

Yüz yıl önce verilen Milli Mücadele’de milletçe gösterdiğimiz azim ve kararlılık hala tazedir. O günlerde hangi ruh ve inançla bu zaferleri elde ettiysek, bugün de aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, bizlere üzerinde hür olarak gururla yaşadığımız bu vatanı bırakan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Muzaffer Ordumuzun Kahraman Askerlerini, cesaretleriyle tarih ve destan yazarak bize ezeli ve ebedi vatanımızı bırakan tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Orhan ÇEVİK
Antalya İl Emniyet Müdürü

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.