SAKLIKENT’E ULAŞIM DAHA KOLAY

Konyaaltı Belediyesi, Sinan Değirmeni Yaylası’nda bulunan Kepiralanı mevkii ile Saklıkent arasındaki yollarda asfalt çalışması gerçekleştirerek iki bölge arasındaki ulaşımı kolaylaştırdı. 

02 Eylul 2022
SAKLIKENT’E ULAŞIM DAHA KOLAY

Konyaaltı Belediyesi, kırsal bölgelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeye bağlı fen işleri ekipleri, Sinan Değirmeni Yaylası’nda bulunan Kepiralanı mevkiinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 11 kilometrelik yola asfalt döken ekipler, serim işlemini Konyaaltı Belediyesi’nin yeni aldığı sathi asfalt kaplama aracı ile gerçekleştirildi.

Yapılan bu yol çalışması ile Sinan Değirmeni güzergahından Saklıkent’e ulaşım daha da kolaylaşacak. Aldıkları yeni asfalt kaplama aracı ile birlikte yol çalışmalarını daha hızlı sonuçlandırdıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yağmurlar başlamadan bölgedeki çalışmaları bitirmek istediklerini söyledi. Yaylalar arasında bulunan geçiş
güzergahlarında iyileştirme yaptıklarını belirten Esen, bu bölgelerde oluşan kronik sorunları da kalıcı çözümler ile ortadan kaldırdıklarını ifade etti. Amaçlarının, diğer kurumların geçmişte yaptığı geçici çözümleri ortadan kaldırmak olduğunu söyleyen Başkan Esen, “Her yağmur yağdığında bu yollarda bozulmalar meydana geliyor. Bu kronik sorunlara kalıcı çözümler bulduk. Çünkü her yıl kış aylarında bu geçiş güzergahlarında bozulmalar meydana geliyor. Buna her yıl para harcayacak değiliz. Bu yüzden kalıcı bir şekilde yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.