GENÇLER ÜLKEYİ TERK EDİYOR

 

08 Ekim 2022
GENÇLER ÜLKEYİ TERK EDİYOR

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevda Gül Tunçer konuştu:
Tunçer: ‘’Ülkemiz saray rejimin artık çözemeyeceği bir ekonomik krizden geçiyor. 80 yaşındaki nineler açlık sınırında intiharı düşünüyor. Gençler ülkeyi terk ediyor. Şehirlerimiz caddelerimiz parklarımız ülkemizi adeta işgal eden 13 milyon sığınmacı ve kaçağın baskısı altında eziliyor. Böyle bir ortamda seçime giderken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çözülmüş ve Türk milletinin gündeminde olmayan bir meseleyi hortlatıyor. Kılıçdaroğlu böylece AKP genel başkanı Erdoğan’a arayıp da bulamadığı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin laiklik esasına dayanan anayasal çerçevesini, seçim kampanyası yapabilecek şekilde düzenleme imkânı veriyor. Erdoğan bile bu adeta boş kale önünde ’al da at’ şeklide verilen pasa şaşırmış durumda ve CHP ile adeta alay ederek Kılıçdaroğlu aslında pas vermeyi bilmez ama ben iyi bir santraforum diyor. Kılıçdaroğlu’na haksızlık yapmayın lütfen. Onun yapmış olduğu mükemmel ortalar sayesinde attığınız gollerle, 20 senedir iktidardasınız. Üçüncü kez Cumhurbaşkanı adayı olmanıza mutlak engel Anayasanın 101. Maddesini de, değişiklik çalışmaları kapsamında sizin lehinize tartışmaya açarak yine sizi üzmeyecektir.’’ dedi.

MANSUR YAVAŞ OLDUĞU SAHADA VE ANKETLERDE GÖRÜLÜYOR

‘’Türkiye için hayati bir seçime gidiyoruz. Türkiye artık Erdoğan’ın yükünü taşıyamıyor. Bu seçimi Erdoğan’a karşı ilk turda kazanacak Türk siyasetindeki adayın bir tek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğu sahada ve anketlerde görülüyor. Genel Başkanımız Sn. Ümit Özdağ 6 Nisan 2022’de Mansur Yavaş’ın aday gösterilmesi durumunda Zafer Partisi tarafından da destekleneceğini ifade etmişti. Aradan geçen zaman Sn. Özdağ’ın Yavaş’ı aday olarak göstermekte ne kadar haklı olduğunu birçok kez ortaya koymuştur. Bugün Sayın Genel Başkanımız sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyı Zafer Partisi adına resmen tekrarlamak istiyorum. Sn. Akşener 6’lı masanın sonu gelmez çıkar oyunlarınla Türk milletinin kaderini karartmasına ve Erdoğan’a mahkûm olunmasına izin vermeyin. 6’lı masadan kalkın ve Sn. Mansur Yavaş’ı Zafer Partisi’nin de desteği ile aday gösterin. Bu durum gerçekleştiği takdirde isimleri şimdilik bizde saklı olan birçok siyasi parti de Sayın Mansur Yavaş’ın adaylığını destekleyecektir.’’ ifadesinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.