ESEN: MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇİNDEYİZ

Muhtarlar Günü dolayısıyla Konyaaltı muhtarları ile bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız. Onlarla uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. 

19 Ekim 2022
ESEN: MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇİNDEYİZ

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı muhtarları ile Porto Bello Otel’de kahvaltıda bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi başkan yardımcıları, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran ve mahalle muhtarlarının katıldığı etkinlikte Başkan Esen, muhtarı tek tek kutladı. Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Esen, muhtarların yerel seçimlere kadar olan 1 buçuk yıllık görev sürelerini de sağlıkla, sıhhatle, başarıyla geçirmelerini diledi. Göreve geldiği günden bu yana bütün muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini ifade eden Başkan Esen, ‘’Önümüzdeki dönemde tekrar muhtar olmayı düşünen, gönlünden geçiren arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur’’ dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

3 buçuk yıldır Konyaaltı’nda birlikte görev yaptıklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu süre içerisinde ağır bir korona virüs vakası atlattıklarını söyledi. Esen, pandemi sürecinde muhtarların, mahallelerine hizmet etmelerinin yanında, belediyenin mahallelerde ulaşamadığı yerlere ulaşımı, maske ve gıda dağıtımı konusunda kendilerine de çok yardımcı olduğunu aktardı. Öte yandan, devlet tarafından verilen filyasyon görevini de en iyi şekilde yapan muhtarları kutlayan Başkan Esen, ‘’Gayet uyumlu bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Muhtarlarla çalışmamız anlamında, kalan bir buçuk senemiz de gayet başarılı geçecek inşallah. Gününüz kutlu olsun’’ dedi.

Mahalle muhtarlarının özellikle pandemi döneminde ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını ifade eden Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran ise kendileri için böyle bir etkinlik hazırlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve katılan tüm muhtarlara teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.