ÖZDAĞ’DAN PEKER HAMLESİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ TBMM'de basın açıklaması yaptı. 

26 Ekim 2022
ÖZDAĞ’DAN PEKER HAMLESİ

‘’AK Parti iktidarı, Sedat Peker’in konuşmasını engellemek için büyük bir uluslararası boyutu olan kampanyanın zaman zaman suikast iddialarına kadar ulaşma ihtimali olduğu kamuoyunda duyulmuştur. Peker’in konuşmasının engellenmesi için milli meselelerde taviz vermeye hazır olduklarını da düşünüyorum. ’’dedi

‘’Zafer Partisi’nin sığınmacıları ülkelerine yollamak dışında bir politikası olmadığının Saray rejimi ve çakma muhalefet tarafından iddia edildiğini görüyoruz. Oysa bizim gerçekleştireceğimiz programlara Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın hayalleri bile yetmez. Sadece sığınmacı ve kaçakları vatanlarına geri yollamakla kalmayacağız. Yolsuzluk sonucu elde edilen ve Türkiye’den kaçırılan paraları da Türk Milleti’ne geri vermek üzere ülkemize getireceğiz. Bu çerçevede yolsuzluğun boyutlarını en iyi bilenlerin başında gelen Sedat Peker’in tanık koruma programı kapsamında Türkiye’ye geri dönmesini sağlayacağız. ‘‘ifadesinde bulundu.

Peker’e Tanık Koruma
Sedat Peker Türkiye’ye geri dönmeden önce kendisi ile Birleşik Arap Emirliklerinde görüşmeyi, kendisi ve ailesinin mevcut durumunu yerinde görmeyi arzu ediyorum. Bu amaçla dün Birleşik Arap Emirliği Büyükelçisi’ne bir resmi mektup yazarak, Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak ülkesini ziyaret etmek istediğimi bildirdim. Bu ziyaret sırasında Sedat Peker ile görüşeceğimi ifade ettim. AK Parti’nin ziyaretimi ve Peker ile görüşmemi engellemek için büyük çaba harcayacağını biliyorum. Ancak Birleşik Arap Emirliği yöneticilerinin bu baskılara boyun eğmeyeceğini umut ederim. ‘’dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.