19 YIL SONRA AÇILAN OKULA YARDIM

Muratpaşa Belediyesi, 19 yıl sonra yeniden eğitim ve öğretime açılan Finike’nin Gökbük Mahallesi ilkokulunun öğrencilerine kırtasiye malzemesi, Köy Yaşam Merkezi için de ev eşyası yardımında bulundu. 

05 Kasım 2022
19 YIL SONRA AÇILAN OKULA YARDIM

 Antalya’nın portakalıyla meşhur Finike ilçesine bağlı bir mahalle Gökbük. İçinden geçen kanyonu, etrafını saran sedir, çam, meşe, ardıç ağaçlarıyla adeta saklı bir cenneti andıran Gökbük’te 1950 yılında yapılan okul, öğrenci sayısının azalmasıyla 2003’te kapatıldı. 19 yıl atıl durumda kalan okul binası yeni eğitim öğretim yılı öncesi baştan aşağıya yenilendi ve aynı zamanda ‘Köy Yaşam Merkezi’ olarak yeniden açıldı.

 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da yeniden açılan okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi. Öğrenciler çanta dolusu kırtasiye malzemesi, sınıf araç ve gereçleriyle birlikte Köy Yaşam Merkezi’nde kullanabilecek kanepeden beyaz eşyaya ev ihtiyaçları Muratpaşa’dan Gökbük’e ulaştırıldı. Mahallenin çocukları, kendileri için hazırlanan çantaları alırken mahalleli de ev eşyalarını yerleştirdi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.