KONYAALTI’NDAN ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek tören ve etkinliklerle anılacak. 

08 Kasım 2022
KONYAALTI’NDAN ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek tören ve etkinliklerle anılacak. Konyaaltı Belediyesi Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenecek etkinliklerde ilk olarak Tiyatro Akademisi eşliğinde Müzik Akademisi Çok Sesli Çocuk Korosu sahne alacak.

 10 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak etkinlikler, Çok Sesli Çocuk Korosu’nun ardından Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun Son Vals/Son Zeybek oyunuyla devam edecek. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde çok özel etkinliklerle kendisine yakışır bir şekilde anacaklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “84 yıl önce aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk hala kalplerimizin en güzel köşesinde yaşamaya devam ediyor. Ulu Önderimizi ölümünün yıl dönümünde saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyor, anma programımıza bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.