KEPEZ’DE BİLİMSEL TATİL

 

15 Kasım 2022
KEPEZ’DE BİLİMSEL TATİL

Kepez’de bilimsel tatil Antalya Bilim Merkezi’nin ara tatilde yaptığı atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, eğlenceli ve bilimsel uğraşlarla zaman geçiriyor Dokuma Park’taki Antalya Bilim Merkezi’nin ara tatilde yaptığı atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, 19 Kasım’a kadar eğlenceli ve bilimsel uğraşlarla zaman geçirecek. Güne bir saat cimnastik ile başlayan çocuklar, ardından seçtikleri 7 farklı atölyeye dahil oluyor.

Sevdikleri bilim dalına göre atölye tercihini yapan çocuklar, deneyler, yarışmalar, sunumlar ve beceri çalışmalarına katıldı. İŞİN EĞLENCESİ DRAMA ATÖLYESİ Öğle yemeği molasının ardından tekrar atölyelere giren çocuklar, Kepez Belediye Tiyatrosu’nun 2 oyuncusunun verdiği drama eğitimiyle keyifli vakit geçirdi. Çeşitli oyunlar oynayarak takım arkadaşlığı, dikkat etmeyi öğrenen çocuklar, günün sonunda bilim müzesini rehber eşliğinde gezdi. Burada çocukları bilimi sevdirme amaçlı materyallerin ne anlattığını açıklayan rehberler, öğrencilerin bilime olan merakını güçlendirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.