ZEYTİNPARK HAREKETLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zeytinpark’ı hareketlendirmek, değerini korumak için " Zeytinpark’ta Hareket Var" sloganıyla başlattığı etkinliklerine devam ediyor. 4-5 yaş arası çocuklar için yapılan pilates etkinliğinde minikler eğlenceli saatler geçirdi. 

16 Haziran 2023
ZEYTİNPARK HAREKETLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından Zeytinpark’ın bilinirliğini arttırmak amacıyla “Antalya’nın Hazinesi Zeytinpark’ta çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Çocukların ve gençlerin buluşma noktası da olan Zeytinpark’ta son olarak 4-5 yaş gurubu çocuklar için düzenlenen pilates etkinliğinde minikler bol bol eğlendi.

 ‘Zeytinpark’ta Hareket Var’ etkinliği kapsamında Hazine Avı, Evde Kalma Sporda Kal, anne, çocuk ve gençlere yönelik pilates etkinlikleriyle Mayıs ayında 584 çocuk, genç ve 100 aile Zeytinpark'ta sporla buluşturuldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.