BAŞKAN UYSAL, ‘HER ZERRESİ AMACINA ULAŞIYOR’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı’nın bu bayramda da kurban bağışlarını kabul edeceğini belirterek, “Her zerresi amacına ulaşan bağış yaklaşımımız var. Komşularımız gönül rahatlığıyla Vakfımıza kurban bağışında bulunabilirler” dedi. 

20 Haziran 2023
BAŞKAN UYSAL, ‘HER ZERRESİ AMACINA ULAŞIYOR’

 Adalya Vakfı, olağan genel kurulunu vakfı tarafından işletilen Engelsiz Kafe’de yapıldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan genel kurulda, divan başkanlığı Başkan Uysal yaptı. Genel kurulda 2022 yılı faaliyet raporu ve mali bilanço oybirliğiyle kabul edildi. Genel kurulda, ayrıca, emekliye ayrılan 25 yıllık vakıf çalışanı Okan Ateş’e de plaket verildi. 

 Genel kurulun sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Uysal, çeyrek asırlık bir geçmişe sahip Adalya Vakfı’nın Antalya’nın yüz akı kurumlarından olduğunu söyledi. Vakfın, Şirinyalı Mahallesi’nde ‘ruhunda engel olmayan herkese’ kapıları açan Engelsiz Kafe’yi işlettiğini belirten Başkan Uysal, “Bir taraftan da engellilerimize yönelik eğitim faaliyetleri devam ediyor” dedi. Adalya Vakfı’nın her bayram olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarını kabul edeceğini belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:

 “Her zerresi amacına ulaşan bağış yaklaşımımız var. Komşularımız gönül rahatlığıyla Vakfımıza kurban bağışında bulunabilirler. Adalya Vakfı’mızın kamuya yararlı bütün hizmetleri devam edecek. Hem vatandaşlarımızı makul fiyatlara, denizin kenarına kabul etmiş oluyoruz hem de engelli yurttaşlarımıza özel bir eğitim ve kendilerine uygun bur alan açmış oluyoruz. Ayrıca öğrenci bursları gibi desteklerimize de devam ediyoruz. Adalya Vakfı’mız kamu yararı anlamında büyük fayda sağlanan bir yerdir.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.