Denizli'de Pes Dedirten Olay!

Bakımını üstlendiği 28 ineği çaldı 

25 Haziran 2023
Denizli'de Pes Dedirten Olay!

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi'nde besicilik yapan Bilal Budak, çiftliğindeki 28 adet ineğin çalındığını öğrenince, Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na ihbarda bulundu. Olayın aydınlatılması için JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından detaylı bir çalışma başlatıldı.

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi’nde besicilik yapan Bilal Budak, çiftliğindeki 28 adet ineğin çalındığını öğrenince, Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na ihbarda bulundu.

Olayın aydınlatılması için JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından detaylı bir çalışma başlatıldı.

Mahalle giriş çıkışı ve güzergahtaki kamera kayıtlarını titizlikle inceleyen JASAT dedektifleri, hırsızlığı çiftlikte hayvanların bakımıyla ilgilenen Mümtaz S'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Bilal Budak'ın çiftlikten uzaklaşmasını fırsat bilen Mümtaz S, hayvan nakil aracı kiralayarak, 3,5 milyon lira değerindeki 28 tane ineği arkadaşı İsmail E. ile birlikte araca yükledi. Şahısların hayvanları, Levent B. ve Emre S'ye sattıkları belirlendi.

Büyükbaş hayvanlar, Bekili ilçesine bağlı Sırıklı Mahallesi'ndeki başka bir çiftlikte bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.