İSMAİL BAHA SÜRELSAN ÖĞRENCİSİ AYLİNA RAAT ANTALYA’YI GURURLANDIRDI

Alkışlar Aylina’ya… 

04 Temmuz 2023
İSMAİL BAHA SÜRELSAN ÖĞRENCİSİ AYLİNA RAAT ANTALYA’YI GURURLANDIRDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda eğitim alan 10 yaşındaki Aylina Raat İzmir’de düzenlenen Mozart Akademi 8. Uluslararası Piyano Yarışması’nda “En İyi Performans “ ödülünü alarak, gururlandırdı.


 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok müzisyeni sanat hayatına kazandıran İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı son olarak 10 yaşındaki Aylina Raat’ın piyano eğitimine katkı veriyor. 

AYLİNA GURURLANDIRDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarında iki yıldır Piyano eğitimi alan 10 yaşındaki Aylina Raat İzmir’de Mozart Akademi tarafından düzenlenen 8.Uluslararası Piyano Yarışması ve Festivali’nde 450 katılımcı arasında "En iyi Performans" ödülü ve Yarışma Takdir Belgesine layık görüldü. 

PERFORMANSI BÜYÜLEDİ

Aylina, yarışmada 9-11 yaş aralığında 6 sene deneyimi olan öğrenciler kategorisindeki 450 katılımcı arasından ilk 30 yarışmacı arasına girdi. İkinci turda da iyi bir performans sergileyen genç yetenek, ilk 10 öğrenci arasına kaldı ve jüri tarafından "En İyi Performans Başarı Ödülü" ve "Yarışma Takdir Belgesine" layık görüldü. Konservatuvar Piyano Öğretmeni Maral Ahmadova İlaslan’dan eğitim alan Aylina Raat, performansı ile büyük beğeni topladı.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.