Sokak Ortasında İşlenen Cinayette İlginç İtiraf

Sanık, savunmasında öldürdüğü kişiyi tanımadığını ve 'gaipten sesler duyduğunu' söyledi. 

04 Temmuz 2023
Sokak Ortasında İşlenen Cinayette İlginç İtiraf

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir adamı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanması devam ediyor. Sanık, savunmasında öldürdüğü kişiyi tanımadığını ve 'gaipten sesler duyduğunu' söyledi. Mahkeme, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 52 yaşındaki adamı sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Savunmasında öldürdüğü kişiyi tanımadığını söyleyen sanık, "Gaipten sesler duydum, kendimde değildim. Kendimi bir oyunun içerisinde hissediyordum" dedi. Mahkeme sanığın akıl sağlığı raporlarını istedi.

Sanık Turgut Ş.'nin Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Turgut Ş. ve taraf avukatları katıldı. Savunması için söz hakkı verilen Turgut Ş., "Maktulü tanımıyordum, herhangi bir husumetim de bulunmuyordu. Gaipten sesler duydum, kendimde değildim. Kendimi bir oyunun içerisinde hissediyordum. Ne yaşadığımı bilmiyordum. Yaptığım şeyden dolayı pişmanım, böyle olmasını istemedim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair istenilen raporun beklenilmesine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.