Antalyasporlular Günü kutlanacak

07 Temmuz Antalyasporlular Günü Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliği ile Boğaçayı’nda düzenlenen etkinlikle kutlanacak. 

06 Temmuz 2023
Antalyasporlular Günü kutlanacak

 Antalya’nın Süper Lig’deki temsilerinden kırmızı beyazlı takım Antalyaspor 2 Temmuz’da kuruluşunun 57. Yılını kutlarken,  Antalyaspor taraftarları da 7 Temmuz’da Antalyasporlular Günü’nü kutlayacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliğiyle 7 Temmuz Cuma günü Boğaçayı Köprüsü’nde Antalyasporlular Günü etkinliği düzenlenecek.

 Saat 21.00’de başlayacak etkinlik, Antalyasporlu taraftarları bir araya getirecek. Antalya’nın Süper Lig’deki temsilcisi Antalyaspor taraftarları gecede Boğaçayı Köprüsü’nü kırmızı beyaza bürüyecek. DJ performansı ve görsel şovlar ile renklenecek gecede Antalyaspor taraftarları buluşacak. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.