İspanya'yı sel vurdu, araçlar sel sularında sürüklendi

"Yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağış sele neden oldu. " 

07 Temmuz 2023
İspanya'yı sel vurdu, araçlar sel sularında sürüklendi

Sağanak yağışa teslim olan İspanya'nın Zaragoza kenti sel suları altında kaldı. Yolda mahsur kalan bir kişi, otomobilinin üzerinde çaresizce kurtarılmayı beklerken kentten gelen görüntüler endişe yarattı.

Dünyerel saatle 18.00 sularında etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağış sele neden oldu. Çok sayıda kişi sel sularında mahsur kalırken, araçlar sel sularında sürüklendi. Barselona ile Zaragoza arasındaki tren trafiği bir süreliğine askıya alınırken, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Kentteki ulaşım ise felç oldu.

Cadde ve sokakların göle döndüğü kentte bir kişi, sel sularının ortasında aracın üzerine çıkarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin bölgeye gelmesi ile araç üstündeki kişi sel sularına kapılmaktan kurtarıldı. Selde şu ana kadar ölen ya da yaralanan olmadığı aktarıldı.

 

 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.