Vicdansızlığın bu kadarı! Kedileri parçalara ayırarak pişirdi

"Yavru kedilere işkence yaparak öldürdükten sonra parçalara ayırıp mikro dalga da pişirdi." 

13 Temmuz 2023
Vicdansızlığın bu kadarı! Kedileri parçalara ayırarak pişirdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Şikago eyaletinde 22 yaşındaki Thomas Martel isimli bir adam yavru kedileri işkence yaparken yakalandı.

Yavru kedileri işkence yaparak öldürdükten sonra parçalara ayıran ve mikrodalgada pişiren Martel, annesinin durumu fark etmemesi için öldürdüğü kedilerin benzerlerini satın aldığını söyledi.

 

PLASTİK TORBA İÇİNDE BULUNDU

Fox Chicago’nun haberine göre, 22 yaşındaki Thomas Martel sevgilisinin hayvanlara eziyetle ilgili olarak polise şikayette bulunması üzerine tutuklandı. Yetkililer, Martel'in iki kediyi boğarak ve sıkarak öldürdüğünü, üçüncüsünün ise sakatlanarak öldüğünü iddia etti.

Memurlar Martel’in evien geldiklerinde ise mikrodalgada yakıldıktan sonra bir plastik torbanın içine konulan kedi yavrusunun cansız bedenini buldu. Haber kaynağı tarafından elde edilen bir tutuklama raporu, Martel'in reçeteli ilaçlar aldığını ve ciddi akıl sağlığı sorunları yaşadığını söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Şikago eyaletinde yaşayan 22 yaşındaki Thomas Martel, kız arkadaşına kedileri öldürmekten zevk aldığını ve 8 yaşından beri hayvanları öldürdüğünü söyledikten sonra bir dizi işkence hikayesi ortaya çıktı. Martel ifadesinde kedileri öldürdükten sonra yerine yenilerini satın aldığı ve her bir kedisine Shelly adını verdiğini itiraf etti.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.