ANSEV' DEN BİR KAP SU BİR KAP MAMA ÇAĞRISI

ANSEV yardımlaşma derneği bir kap su, bir kap mama projesi başlattı.  

20 Temmuz 2023
ANSEV' DEN BİR KAP SU BİR KAP MAMA ÇAĞRISI

 ANSEV yardımlaşma derneği bir kap su, bir kap mama projesi başlattı. ANSEV Genel Başkanı Derya Reyhan; "ANSEV yardımlaşma derneği olarak hedefimiz sadece insanlara hizmet degildir. ANSEV yaratılan tüm canlılar için kurulmuş bir dernektir. Hedefimiz farkındalık yaratmak ve insanların unuttuğu sevgi tomurcuklarını yeniden tüm Dünyaya aşılamak. Hedefimiz büyük ve bu hedefe ulaşmak  konusunda hiç bir şüphemiz yok. Sevgi sadece insana verilecek bir duygu değildir. Yaratılan tüm canlı,cansız bütün varlıklar içindir. Sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz. Biz ANSEV  derneği  olarak tüm dünyada farkındalık yaratmak istedik.

 Sizleri sevgiye davet ediyoruz. Kediler projemizde Rabbimizin dilsiz kullarının dili olalım dedik. Onları açlığa susuzluğa terketmeyelim. Onların bize bakan gözlerindeki umudu yeşertelim. Onlara hak ettikleri değerleri vererek yaşam alanları oluşturalım.

 Kıymetli Antalya belediye başkanımıza ve bu konuda görevli birimlere sesleniyorum. Allah'n dilsiz kulları Can çekişiyor. Bu kavurucu sıcaklarda açlıktan ve susuzluktan ölen onlarca can var. Belediyeleri, yetkilileri ve yüreklerinde zerre merhameti olan tüm insanları, bu canlara sahip çıkmaya  çağırıyoruz .  Evlerinizin önüne bir kap su koymak sizi yormaz fakat bir can dostunuzu hayatta tutar. Lütfen bizleri bu konuda destekleyin" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.