GÜLHAN EMLAK SAHİBİ MEHMET GÜLHAN'A ÖDÜL

Mehmet Gülhan ödülünü Antalya Emlakçılar, Oto galericileri ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar'ın elinden aldı. 

22 Temmuz 2023
GÜLHAN EMLAK SAHİBİ MEHMET GÜLHAN'A ÖDÜL

Isparta da Gülhan emlak olarak faaliyet gösteren genç girişimci Mehmet Gülhan Isparta da en iyi emlakçı ödülünü aldı.

 20 Haziran da Antalya da Altın İş İnsanları Ödül  törenine İş yoğunluğu nedeniyle katılamayan Mehmet Gülhan ödülünü Antalya Emlakçılar, Oto galericileri ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar'ın elinden aldı. 

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, Ansev Derneği Genel Başkanı Derya Reyhan, Gayrimenkul Araştırma ve Analiz Portföy Danışmanı Nihal Küçükkaya, Isparta da Gülhan emlak olarak faaliyet gösteren genç girişimci Mehmet Gülhan Antalya Kepez Belediyesine ait Kepez Balık Pazarında bulunan Hawaii Balık'ta öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Isparta da en iyi emlakçı ödülü alan Mehmet Gülhan'a ödülü İsmail Çağlar tarafından takdim edildi.


 

MEHMET GÜLHAN KİMDİR?

 23.03.1996 Isparta Keçiborlu Doğumlu olan Mehmet Gülhan Mürşide Er mumcu Adalet Meslek Lisesinden Mezun. 2015 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Bölümü 1. Sınıftayken 2016 yılında Gülhan Emlak işletmesini açarak hem okulunu bitirdi hem de 2016 yılından bugüne Emlak Ofisinde büyük başarılar elde etti.

Asla pes etmeden kendini yenileyerek Akdeniz bölgesine ismini duyurmaya karar verdi. Eylül ayında Antalya' ya açacağı yeni ofisi için çalışmalarını sürdüren Mehmet Gülhan, müşterilerine en iyi hizmeti ve en karlı yatırımları yönlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.