Jandarma Başarılı Uyuşturucu Operasyonlarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Antalya İl Jandarma Komutanlığının, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam edileceği vurgulandı. 

29 Temmuz 2023
Jandarma Başarılı Uyuşturucu Operasyonlarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Geçen hafta yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekiplerince pek çok aranan şahsa ve uyuşturucu kaçakçısına müdahale edildiği belirtildi.


Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve bağlı İlçe Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir dizi operasyon düzenlendi. Geçen hafta icra edilen operasyonlar sonucunda; 3 kilo 727 gram esrar, 103 gram skunk, 1.035 adet uyuşturucu hap, 540 gram metamfetamin, 23 gram bonzai, 274 kök kenevir, 9 adet sigara dolum makinesi, 18.000 adet dolu makaron, 160.000 adet boş makaron, 9 adet elektronik sigara, 110 kilogram tütün, 1 adet tabanca, 9 adet fişek ve suç gelirinden elde edilen 6.800 TL. paranın ele geçirildiği belirtildi.

Ayrıca meydana gelen olaylarda 589 aranan şahıs yakalandığı, 41 adet uyuşturucu ve kaçakçılık olayına müdahale edilerek, 76 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanıldığı bilgisi verildi.


Antalya İl Jandarma Komutanlığının, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.