Galatasaray'da Fred gelişmesi!

 

29 Temmuz 2023
Galatasaray'da Fred gelişmesi!

Son olarak Mauro Icardi'yi kadrosuna katarak hücum hattını güçlendiren Galatasaray'ın yeni hedefi orta saha takviyesi...

Sarı-kırmızılılar, listesinin ilk sırasında yer alan Leandro Paredes'te umduğunu bulamazken, gözünü Manchester United forması giyen Fred'e çevirdi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı yıldızın transferini noktalamak için İngiltere'ye gitmişti.

Sky Sports'ta yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar Brezilyalı orta saha ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat etti.

Fred'in Galatasaray'a transferinde sorun yaşanmasının beklenmediği ancak arada hala ücret farkı olduğu ifade edildi.

Galatasaray, Fred ile son pürüzleri de giderip, Manchester United ile yapılacak görüşmelerin ardından 30 yaşındaki futbolcunun transferini açıklamayı planlıyor.

Öte yandan deneyimli orta saha oyuncusu ile ilgilenen tek takımın Galatasaray olmadığı vurgulandı.

Ülkesinin takımlarından Internacional altyapısında futbola başlayan Fred, daha sonra Shakhtar Donetsk ve Manchester United formaları giydi.

Fred geçtiğimiz sezon ManU'da 56 resmi maçta 6 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.