Antalya’ya gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti

 

05 Ağustos 2023
Antalya’ya gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti. Ziyarette Antalya’daki sağlık yatırımları, son durumları ve sağlık alanında yapılacak yeni projeler değerlendirildi.


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya gelen ağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan’ın da eşlik ettiği ziyarette, Antalya’da sağlık alanında yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Şehrimizin Ve Milletimizin Hizmetine Sunmak İstiyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Turizmin başkenti Antalya’mıza hoş geldiniz. Antalya’mızda sağlık alanında yapılan yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık alanındaki güçlü altyapımızı inşallah en kısa zamanda tamamlamayı planladığımız Antalya Şehir Hastanesi’nin açılışıyla daha da güçlendireceğiz. Hastanemizi bir an önce tamamlayıp şehrimizin ve milletimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” şeklinde konuştu.


Sağlık Turizmine De Önemli Katkılar Sunacağına İnanıyorum
Antalya’da yürütülen sağlık çalışmaları hakkında Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık’a bilgiler veren Vali Yazıcı şunları söyledi: “Antalya’da sağlık alanında gücümüze güç katacak projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanında yeni planlanan projelerimiz için de çalışmalarımız devam ediyor. Antalya’mızın sağlık alanında güçlü bir altyapısı var. Bu gücümüzü geliştirerek yolumuza devam edeceğiz. Antalya Şehir Hastanesi ve Manavgat Devlet Hastanesi tamamlandığında, sağlık turizmine de önemli katkılar sunacağına inanıyorum.”


Turizmin Başkenti Antalya’mızı Sağlık Alanında Da Öncü Şehir Yapacağız
Sağlıkta hizmetleri noktasında iyi bir noktaya gelindiğini ve bunu daha da geliştirmek adına çalışmaların devam etmesi gerektiğini vurgulayan Vali Yazıcı; “90’lı yıllarda sağlık alanında altyapı sorunlarımız vardı. Ama şuan Allah’a şükür çok iyi ve gelişmiş bir sağlık altyapımız var. Bundan geri düşemeyiz. Bunu daha da geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ortak projelerle turizmin başkenti Antalya’mızı sağlık alanında da öncü şehir yapacağız.” ifadelerini kullandı.


Görüşmenin sonunda Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık Antalya’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Vali Yazıcı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.