Antalyaspor - Konyaspor maçının ardından

 

19 Ağustos 2023
Antalyaspor - Konyaspor maçının ardından

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao: Geriye düştükten sonra takım harika bir karakter gösterdi.
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: Son dakikalarda gol yedik ancak mücadeleyi bırakmadık.


Süper Lig'in 2'nci haftasında Antalyaspor sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekip ligde oynanan 2 maç sonunda ilk puanını kazanırken, rakibi Konyaspor ise puanını 2'ye yükseltti. Mücadelenin ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao ile Konyapor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic açıklamalarda bulundu.


Oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu dile getiren Joao Tralhao, "Bugünkü istatistiksel verilere bakarsak maçı yorumlayabiliriz. Çok fazla şey anlatıyor. Bugün sonuç almak istediğimiz bu maçta futbol olarak oyunun kontrolü tamamen bizdeyken, maçı analiz etmiş, organize etmiş, bir şekilde maçı idare ederken oyun geçiş oyununa döndü.

Bu oyun bize penaltıya mal oldu. Rakip öne geçti ve geriye düştükten sonra takım harika bir karakter gösterdi. Takım geri düştüğünde de mücadele edebileceğini gösterdi ve sonuç aslında bugünün oynanan oyunu anlatmıyor. Mücadelemiz üst üzeydi. Farklı sonuçlanması gereken bir maçtı.

Oyuncularımız sahada çok çalıştı ve mücadele etti. Bugün günün sonunda maalesef puanları paylaştık. Hafta içinde yapacağımız çalışmalarla istatistiksel verilerde başarımızı inşallah gollere yansıtırız" dedi.


Antalya'nın zor deplasman olduğunu belirten Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, kendileri için zor bir karşılaşma olduğunu söyledi. Stanojevic, "Son dakikalarda gol yedik ancak mücadeleyi bırakmadık.

Elimizden geleni yaptık ancak oyun kontrolü ve top kurma konusunda çok iyi değildik" ifadelerini kullandı.


Antalya'nın top hakimiyeti konusunda kendilerine göre daha iyi olduğuna vurgu yapan Stanojevic, bu nedenle sahadan beraberlikle ayrıldıklarını dile getirdi.

 

KAYNAK DHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.